Forum Discussion
@7321987 z racji tego, iż jest to forum publiczne a rad udzielają tu nie tylko moderatorzy, ale i nasi gracze, opcje pomocy w zakresie konta są dla nas ograniczone.
W jakichkolwiek problemach związanych np. z połączeniem konta EA z PSN czy też w sytuacji kiedy konto EA jest nieaktywne, możemy udzielić ogólnych porad.
Daj nam znać jaki widzisz komunikat, kiedy próbujesz zalogować się do konta EA za pomocą danych swojego konta z konsoli.
Warto także sprawdzić czy możesz uruchomić grę z poziomu innego konta PSN na tej samej konsoli.
Ważne: Aby porozmawiać z nami bezpośrednio poprzez czat i uzyskać odpowiednią pomoc kliknij ten odsyłacz.
- 2 years ago
Witam dziękuję za szybką odp.
Wyskakuje mi cos takiego jak na załączonym zdjęciu.
"Znaleziono powiązane konta
Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto PlayStation® Network o nazwie Damian_Kula87 jest już powiązane z kontem EA o adresie a8*****@disabled.ea.com. Konto EA można powiązać tylko z jednym kontem PlayStation® Network na stałe."
Najlepsze jest to, że nie kojarzę abym powiązał moje konto kiedykolwiek z innym kontem EA o innym adresie. Dodam, że moje konto na PSN mam po koledze, a ja pozmieniałem nazwe i hasło, a on zarzeka sie ze nigdy nie wiazał go z EA.
I teraz prosta sprawa na na tkz. "Chłopski rozum " . Trzeba usunąć to powiazanie z PSN abym mógł sie powiazać z obecnym . Pytanie tylko kto mi to zrobi jak czatu nie da sie mi już właczyc nie wiem dlaczego, a mailowo nic nie załatwiłem bo mnie tu na forum wysłali .
- 2 years ago
próbowałem sie zalogowac przez PS i wyskakuje mi ze moje dane logowania wygasły. Zmienilem hasło jak mnie poprosił komunikat i to tez nic nie dało . Co do gry to ja normalnie ja uruchamiam bo ja kupilem w PS store czy jakos tak . To jest to nieszczęsne EA Sport WRC i tam juz na poczatku mnie nie moze zalogowac i orosi o restart hasla. A w samej grze przez to ze nie jestem zalogowany nie widze czasow odcinkow z swiatowego rankingu i nie moge kozystac z Momentów.
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 3 days ago
- 4 days ago
- 5 days ago