Forum Discussion

ExMipl's avatar
ExMipl
Rising Newcomer
6 months ago

Nie moge spowrotem połączyć moich długoletnich kont (EA i PSN)

Jakiś czas temu, zhackowane zostało moje wieloletnie konto PSN. Bez większego problemu po rozmowie z świetną obsługą klienta Playstation Polska odzyskałem moje konto, jednakże potem okazało się, że sparowane zostało do niego nieznane mi konto EA. Gdy próbuję się zalogować na EA przez PSN wyskakuje mi komunikat że to konto jest zablokowane, a gdy loguje się na moje główne i jedyne (również wieloletnie) konto EA i próbuje je połączyć z moim kontem PSN, wyskakuje mi komunikat że konto już jest połączone z innym, o emailu "xm*****@rambler.ru". To konto nie jest i nigdy nie było w żaden sposób ze mną związane, co jak najbardziej, łatwo zweryfikować sprawdzając aktywność na moich kontach. Najgorszy w tej całej sytuacji jest support EA, który nie dość że sam w sobie jest tragiczny, to jeszcze praktycznie nie da się normalnie z nimi skontakować. Napisałem już chyba łącznie z 8 ticketów i na żaden nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi (na niektóre wcale). Jak ktoś może mi pomóc to byłbym bardzo wdzięczny, bo mam dosyć tego, że nie grać przez to, że NIE MOJE konto jest zbanowane. Pozdrawiam

2 Replies

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,327 PostsLatest Activity: 10 hours ago