Forum Discussion

palwrotystara's avatar
2 years ago
Solved

problem z kodem sims sredniowiecze

Chciałam zainstalować Sims Średniowiecze przez płytę ale pojawiał się problem przy uruchomieniu gry więc chciałam ją dodać na koncie EA. Jak tam wpisywałam kod to przerzucało mnie na stronę thesims3.com. Tam zalogowałam się, weszłam na my page, my account, register a game i wpisałam kod z oryginalnego opakowania sims średniowiecze i za każdym razem wyświetla się komunikat "

The serial code you entered is invalid. Please enter a valid serial code and re-submit." 
Co robić w tej sytuacji. Nigdy nie korzystałam z tego kodu na żadnych stronach internetowych, gre instalowałam tylko z płyty. 
  • Hej @palwrotystara 

Spróbuj wylogować się i zalogować ponownie na stronie the Sims. Pamiętaj, aby zalogować się przy użyciu tego samego loginu, którego używasz do konta EA, na którym chcesz zainstalować grę.

Po przejściu na stronę thesims3.com  na dole strony poszukaj opcji „Zarejestruj grę”.

Na tej stronie powinieneś mieć możliwość wykorzystania kodu, jeśli jest ważny, a gra pojawi się w Twojej bibliotece gier.

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z naszymi doradcami w celu weryfikacji konta oraz kodu gry. 

1 Reply

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @palwrotystara 

Spróbuj wylogować się i zalogować ponownie na stronie the Sims. Pamiętaj, aby zalogować się przy użyciu tego samego loginu, którego używasz do konta EA, na którym chcesz zainstalować grę.

Po przejściu na stronę thesims3.com  na dole strony poszukaj opcji „Zarejestruj grę”.

Na tej stronie powinieneś mieć możliwość wykorzystania kodu, jeśli jest ważny, a gra pojawi się w Twojej bibliotece gier.

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z naszymi doradcami w celu weryfikacji konta oraz kodu gry. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,281 PostsLatest Activity: 25 minutes ago