Forum Discussion

j452v3y63vs2's avatar
j452v3y63vs2
Newcomer
5 months ago

Problem z kontem

Kilka lat temu miałam inne konto na którym miałam zarejestrowaną masę dodatków do simsow, które wcale mało nie kosztowały. Niestety e-mail na który było zarejestrowane to konto wygasł i nie da rady już go odnowić, a żadne hasła do niego nie działają. Musiałam założyć nowe konto, na które dodatki nie chcą się przenieść. Co zrobić żeby te wykorzystane kody do dodatków mogły być użyte jeszcze raz żebym mogła je mieć na teraźniejszym koncie? Tamten e-mail nie jest do odzyskania. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej j452v3y63vs2​ 

Tu na forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

Jeśli  nie masz dostępu do adresu e-mail używanego z kontem EA i chcesz zachować swoje gry, należy zaktualizować adres e-mail. Skontaktuj się bezpośrednio z naszym doradcą , aby uzyskać dalsze wsparcie.

Przygotuj następujące informacje:  

• adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
    • dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA 
    • wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,327 PostsLatest Activity: 11 hours ago