Forum Discussion

gregorzip's avatar
8 months ago
Solved

Problem z powiązaniem kont EA i PSN

Witam

Mam problem z połączeniem mojego konta PSN (id:gregorzip ) z moim kontem EA

Z każdą próbą połączenia dostaje informację o zmianie hasła. Zmieniałem kilka razy i nic nie pomogło.

Pojawia się informacja, że nie mogę powiązać konta PSN (id:gregorzip) bo to konto jest połączone z kontem

EA o adresie 8a*****@disabled.ea.com.

Nie rozumiem czemu tak się dzieje

Wykupiłem usługę EA Play i nie mogę korzystać z rozgrywek multiplayer.

Proszę o pomoc z powiązaniem mojego konta EA zarejestrowanego na adres [edit: email address removed]

z moim kontem PSN.

W załączniku screen

Z góry dziękuję za pomoc

• Hej @gregorzip 

Wygląda na to, że Twoje konto PSN jest już od jakiegoś czasu połączone z kontem EA.

Jeśli jednak Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled.ea.com.), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA, 

Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @gregorzip 

Wygląda na to, że Twoje konto PSN jest już od jakiegoś czasu połączone z kontem EA.

Jeśli jednak Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled.ea.com.), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA, 

Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

• mlodydami's avatar
    mlodydami
    Rising Newcomer
    6 months ago

EA_Kalina czy mógłbym prosić o pomoc? Mam ten sam problem a nie mogę się z wami skontaktować, jedynie z botem a niestety z nim ciężko się dogadać 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,316 PostsLatest Activity: 3 hours ago