Forum Discussion
3 Replies
Dzień dobry , wyczyściłem pamięć podręczną Steam oraz EA i uruchomiłem mój komputer w trybie czystego rozruchu , lecz nie udało się uruchomić aplikacji .
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @moreqbetter
Dzięki za odpowiedź i sprawdzenie dotychczasowych kroków.
Sprawdź proszę czy komunikat będzie pojawiał się kiedy uruchomisz grę jako administrator, bezpośrednio z poziomu folderu instalacyjnego gry.
Aby to zrobić, kliknij PPM na nazwę gry w Steam, po czym wybierz Właściwości. Przejdź do zainstalowane pliki i wybierz Przeglądaj po prawej stronie. Po kliknięciu przeglądaj otworzy się folder instalacyjny gry. Wybierz plik exe, uruchamiający grę, kliknij PPM i wybierz "uruchom jako administrator".
Alternatywnie ścieżka instalacji gry to Steam\steamapps\common\[Nazwa gry]
Zaakceptuj wszystkie monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku.
Upewnij się również, że zostały dodane odpowiednie wyjątki dla gry zarówno w zaporze sieciowej jak i w programie antywirusowym.
Gdy zrobiłem wszystko zgodnie z wytycznymi , przekierowało mnie do aplikacji EA w której wyświetlił się komunikat "Nie masz do tego dostępu" a pod spodem jest napis "Ta gra mogła zostać pobrana na twoje urządzenie przez innego użytkownika , który jest właścicielem gry . Zaloguj się na inne konto lub uruchom ponownie aplikację , aby spróbować jeszcze raz ." Próbowałem kilkukrotnie uruchomić grę .
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 14 hours ago
- 2 days ago
Kradzież konta.
Solved2 days ago