Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. EA app
  4. EA app Dyskusja ogólna

Forum Discussion

jedjuul5's avatar
jedjuul5
11 months ago

simsy

Prosze o pomoc bo po włączeniu simsów w lewym górnym rogu wyświetla się takie coś dołączam zdj

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for EA app Dyskusja ogólna

EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!
Latest Activity: 1 day ago
1,422 Posts

Recent Discussions

• MajkaSm's avatar

Zablkowane konto- inne email

Dzis przy probie zagrania w gre Ea na ps4 wyskoczyl blad o braku dostepu. Podczas sprawdzania przyczyny. i probie sprawdzenia polaczonego konta z kontem na ps4 okazalo sie ze adres email jest inny ni...
    MajkaSm
    1 day ago
  • MilyBorsuk's avatar

Servery nie dostępne UK

JAk długo potrwa problem z serwerami? czy to tylko ja mam problem
    MilyBorsuk
    1 day ago
  • kaskapelaskaa66's avatar

Skradzione konto Origin/EA

Jakieś 13lat temu zakładałam konto na origin. Kupowałam tam wiele dodatków do gier The Sims 4 i co jakiś czas wchodziłam i grałam. Po wielu latach nieobecności chciałam wejść i zobaczyć co tam mam le...
    kaskapelaskaa66
    3 days ago
  • ffe7fw66ce26's avatar

Problem z usunięciem konta.

Witam.Chcę usunąć konto z EA ale jak próbuje wypełnić formularz kontaktowy to tam trzeba wpisać jakiej gry dotyczy problem.Sęk w tym,że na tym koncie ja nie mam gier i właśnie dlatego chce je usunąć....
    ffe7fw66ce26
    3 days ago
  • jj2z2i9p961f's avatar

Proszę o pomoc

moje konto zostało zhakowane i zmieniono na nim email oraz ea id i nie moge zrobić nic a poradniki nie pomagaja
    jj2z2i9p961f
    3 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.