LOZ775New Traveler6 months agoStatus założyciela FC Witam Posiadam status założyciela FC i mam pytanie. Do kiedy należy zagrać w FC 26 by go zachować? Ponieważ w przypadku FC 25 trzeba było zagrać do 1 listopada 2024
EA_KalinaCommunity Manager6 months agoHej LOZ775 Aktualnie nie posiadamy tej informacji. W miarę zbliżania się premiery, z pewnością będziemy mieć więcej danych.⚽
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 4 hours ago1,410 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 4 hours ago1,410 Posts
Recent DiscussionsBattlefield 6 Turnieje ★SIEMKA★ Mam szybkie pytanko do was, czy ktoś to ogarnia Z tymi turniejami? Jak mogę uzyskać kod do turniejów? Mogę go dostać nawet jak nie założyłem swojego team? Czy w jaki sposób się ...Witam chce połączyć dwa konta EA bo na jednym i drugim mam dodatki do Sims 4 Witam chce połączyć dwa konta EA bo na jednym i drugim mam dodatki do Sims 4 Nie działa EA App Cześć mam problem, z którym walczę od wczoraj. Aplikacja wymagała aktualizacji, przekierowała mnie na oficjalną stronę, abym ją pobrała jeszcze raz. Okej, instaluje instalator i tu zaczyna się cyrk. ...Gra Online Cześć mam pytanie czemu nie mogę zagrać ze znajomym w FC26 jak mam Ps4 a znajomy ma Xboxa podłączonego do komputera gejmingowego. Obaj mamy właczony cross-playa. Nie mogę połączyć gry ze steam do ea kiedy próbuje połączyć grę ze steam do ea pokazuje że musze się zalogować ponownie ale zrobiłem to i nadal nie działa