Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie
Hej wiem, że jest już wiele wątków na ten temat, ale może pojawiło się jakieś nowe rozwiązanie tego błędu. Mam wrażenie, że wykonałam już wszystkie kroki dostępne na forach, wsparcie techniczne też mi nie pomogło.
Przedwczoraj rano chciałam włączyć simsy, ale uruchomiły mi się w języku czeskim. Reistalowałam grę i pojawił się ten błąd. Do tej pory reinstalowałam grę i apkę EA wielokrotnie, czysciłam wszelkie śmieci. Odinstalowałam również aplikacje i gre z użyciem Revo Uninstaller. Zapora sieciowa sprawdzona, próba pobrania i uruchomienia z nieaktywnym antywirusem też. Uruchamianie aplikacji i gry (oraz różne ich kombinacje) jako administrator też nie pomogły. Opcja "napraw" w apce nic nie naprawia. To samo z nakładką w grze. System i wszelkie sterowniki mam altualne. Zmiana uprawnień na koncie przez wsparcie techniczne też nie pomogło. Oni to generalnie najmniej pomogli... Raz udało mi się uruchomić grę poprzez steam (specjalnie założyłam konto i dodałam grę spoza biblioteki), niestety bez dodatków. Próbowałam również zainstalować grę na innym komputerze, ale tam działo się dokładnie to samo! Wydaje mi się, że problem leży po stronie samej aplikacji EA. Próbowałam wszelkich medot z filmików dostępnych na YT jak i z innych wątków w tym temacie i dosłownie NIC NIE DZIAŁA.
Problem istnieje już od dawna i czy EA stwożyło już jakiekolwiek rozwiązanie tej sytuacji? Gra + dodatki to nie są małe pieniądze i jestem bardzo poirytowana faktem, że nie mogę grać w grę którą zakupiłam!