Forum Discussion

bartoszufo655's avatar
bartoszufo655
Rising Newcomer
1 year ago
Solved

"your subscription expired"

Recently I tried to play Jedi fallen order but I got this information. My Xbox game pass subscription is still there.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 year ago

TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI. 

Witam wszystkich i dziękuję, że dajecie nam znać o tym problemie.

Nasze zespoły są świadome tego problemu i pracują nad jego jak najszybszym rozwiązaniem. Jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać. 

8 Replies

• Mam problem z subskrypcją EA Play, która jest częścią mojego abonamentu Xbox Game Pass Ultimate. Po połączeniu mojego konta Xbox z kontem EA i próbie pobrania gry EA z aplikacji Xbox Game Pass, zostaję przekierowany do aplikacji EA Desktop, gdzie pojawia się komunikat, że muszę kupić subskrypcję EA Play.

Podjąłem następujące kroki w celu rozwiązania problemu:

1. Sprawdziłam, czy moje konto EA jest poprawnie połączone z kontem Xbox.
    2. Odłączyłam i ponownie połączyłam moje konto Xbox z kontem EA.
    3. Upewniłam się, że moja subskrypcja Xbox Game Pass Ultimate jest aktywna.
    4. Pobierałam gry z aplikacji Xbox Game Pass, a nie bezpośrednio z aplikacji EA Desktop.

• piotro375's avatar
    piotro375
    1 year ago

Mam wykupiony xbox game pass ultimate i połaczone konto ea. Dnia 21.05.2024 normalnie gry z game passa były a dziś 22.05.2024 dostaje informacje ze na aplikacij ea ze xbox game pass wygasł, a aktywny jest do sierpnia 2024.

• szamal's avatar
    szamal
    1 year ago

Dnia dzisiejszego tj. 22.05.2024 zniknęła mi cała biblioteka gier połączonych z kontem Xbox Game Pass, obie aplikacje zaktualizowałem do najnowszych wersji i wciąż nic, pomocy....

• @szamal Mam ten sam problem. Próbowałem ponownie połączyć konta EA z Xbox, ale jest z tym problem.
  • szamal's avatar
    szamal
    1 year ago

Podczas próby uruchomienia gry z pulpitu wyskakuje informacja, że subskrypcja wygasła co nie jest prawdą...

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI. 

Witam wszystkich i dziękuję, że dajecie nam znać o tym problemie.

Nasze zespoły są świadome tego problemu i pracują nad jego jak najszybszym rozwiązaniem. Jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać. 

• dzisiaj czyli 23.05 o godzinie 7:58 spróbowałem odpalić ea gry wróciły ale niestety czas spędzony w grach się zresetował

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Dzięki za update @bartoszufo655. Czy u pozostałych gry również wróciły. 

Jeśli w dalszym ciągu pojawia się informacja o braku subskrypcji zajrzyjcie TUTAJ i sprawdźcie jakie kroki pomogły @TXS_Magic.

Featured Places