Forum Discussion
4 Replies
Обычно антивирусы любят такими вещами заниматься.
- EA_FieryHelios2 years ago
Community Manager
Здравствуйте @iIya_Sytnik
Нам жаль, что вы столкнулись с подобными неудобствами. Уточните, пожалуйста, Вы пробовали очистить кэш своего устройства? - https://help.ea.com/ru/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Дополнительно рекомендуем проверить следующее:
- путь к папке с игрой и с приложением на латинице
- игра и приложение стоят в исключениях ативируса
- запуск происходит от имени администратора
- игра и приложение установлены на одном диске - @iIya_Sytnik Вы смотрели самостоятельно через проводник? Может данный файл был заражён и удалён. Путь к программе вы знаете, вот и гляньте.
- kotvpaltoXXL4 months agoNewcomer
Привіт всім нещасним хто зіткнувся з цією проблемою. Сьогодні ця проблема виникла і в мене, як я зрозумів проблема виникає через те що певний файл просто губиться тим чи іншим чином, перепробував все, але в першу чергу видалив все що було пов'язано з лаунчером тому маловідомі методи які я знайшов не могли допомогти. Як виявилось вирішити проблему можна не хитрим чином, просто хтось повинен перекинути вам архів з файлами лаунчера з свого пк ( їх 3 EA, EA Games і Electronic Arts), їх в свою чергу потрібно перекинути в папку Program files після чого запускаєм щоб переконатись що все працює і видаляєм через розділ інстальовані програми в налаштуваннях ( раніше не видалялось бо знов ж таки комп'ютер не міг знайти розташування загублених файлів ). Тепер встановлюємо лаунчер наново. Якщо після запуску ігор виникає помилка і просить зайти з основного лаунчера, потрібно провірити цілісність файлів гри. Сподіваюсь зміг зекономити комусь час )
About EA app Общее обсуждение
Recent Discussions
- 60 seconds ago