Forum Discussion
Hej @mojnickwymiata
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem.
hej,
niestety nie udalo sie rozwiazac problemu. Zainstalowalam aplikacje ea.app ponownie, dodałam EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do wyjatków w zaporze windows, jednak aplikacja ea app nadal nie chcę się uruchomić i widok jest ten sam jak na załączonym wcześniej screenie. Uruchomienie na nowym koncie admnistratora również nie pomaga, usunięcie programu antywirusowego avast tez nic nie pomogło. Musiałam znów wrócić do origin... Proszę o pomoc
- EA_Kuba3 years agoCommunity Manager
Hej @mojnickwymiata
Dzięki za odpowiedź i wykonane dotychczas kroki.
Jeśli masz taką możliwość to sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się również kiedy połączysz komputer za pomocą alternatywnego połączenia internetowego (np. poprzez hotspot z telefonu).
- 2 years ago@mojnickwymiata Cześć mogę wiedzieć jak wróciłeś do origin bo mam podobny problem
- 2 years ago
jakiego masz antywirusa ?
- 2 years ago@mojnickwymiata Na górze fotki, którą załączyłaś widze napis - beta. EA App już nie jest w wersji beta, więc nie wiem o co chodzi.
Powinnaś przede wszystkim - zadając pytanie - zawrzeć podstawowe informacje- czy to jest laptop czy pc, i jaki (np MAC) jaki masz system operacyjny. Ponadto przy problemach z grą podaje się jaką kartę graficzną i ile pamięci RAM masz w swoim urządzeniu.
Na moje - o ile nie jest to MAC - powinnaś odinstalować EA App, wyczyścić rejestry z resztek programem do takich rzeczy - np ccleanerem albo innym - zaznaczyć po uruchomieniu programiku czyszczenie także rejestrów (registry) - a potem pobrać na nowo instalkę Ea App i zainstalować wg poleceń.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 11 minutes ago
- 41 minutes ago
- 2 hours ago