Forum Discussion
3 years ago
hej,
niestety nie udalo sie rozwiazac problemu. Zainstalowalam aplikacje ea.app ponownie, dodałam EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do wyjatków w zaporze windows, jednak aplikacja ea app nadal nie chcę się uruchomić i widok jest ten sam jak na załączonym wcześniej screenie. Uruchomienie na nowym koncie admnistratora również nie pomaga, usunięcie programu antywirusowego avast tez nic nie pomogło. Musiałam znów wrócić do origin... Proszę o pomoc
Aschantka
2 years agoSeasoned Veteran
@mojnickwymiata Na górze fotki, którą załączyłaś widze napis - beta. EA App już nie jest w wersji beta, więc nie wiem o co chodzi.
Powinnaś przede wszystkim - zadając pytanie - zawrzeć podstawowe informacje- czy to jest laptop czy pc, i jaki (np MAC) jaki masz system operacyjny. Ponadto przy problemach z grą podaje się jaką kartę graficzną i ile pamięci RAM masz w swoim urządzeniu.
Na moje - o ile nie jest to MAC - powinnaś odinstalować EA App, wyczyścić rejestry z resztek programem do takich rzeczy - np ccleanerem albo innym - zaznaczyć po uruchomieniu programiku czyszczenie także rejestrów (registry) - a potem pobrać na nowo instalkę Ea App i zainstalować wg poleceń.
Powinnaś przede wszystkim - zadając pytanie - zawrzeć podstawowe informacje- czy to jest laptop czy pc, i jaki (np MAC) jaki masz system operacyjny. Ponadto przy problemach z grą podaje się jaką kartę graficzną i ile pamięci RAM masz w swoim urządzeniu.
Na moje - o ile nie jest to MAC - powinnaś odinstalować EA App, wyczyścić rejestry z resztek programem do takich rzeczy - np ccleanerem albo innym - zaznaczyć po uruchomieniu programiku czyszczenie także rejestrów (registry) - a potem pobrać na nowo instalkę Ea App i zainstalować wg poleceń.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,185 PostsLatest Activity: 9 hours ago
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 13 hours ago
- 2 days ago