Forum Discussion

Tommat2211's avatar
Tommat2211
New Novice
1 month ago

Błąd w rozgrywaniu Puchar Turnieju ewolucji 3

Witam
Dzisiaj podczas próby rozegrania spotkań w turnieju wymienionym w temacie wiadomości, dwukrotnie wyrzuciło mnie z meczu i z UT informując jednocześnie po ponownym zalogowaniu, że to ja opuściłem grę, co nie jest zgodne z prawdą. W innym turnieju : Flasch Uderzenia Gromu mogę rozegrać cały mecz w Rivals tak samo a w turnieju Puchar turnieju ewolucji za każdym razem mnie wyrzuca z meczu i  UT. Straciłem już 2 szanse a 5 tylko jest. Proszę o naprawienie błędu i przywrócenie mi 2 utraconych szans na rozegranie turnieju.

Pozdrawiam Tom Mat

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Tommat2211​ 

Rozumiem, że sytuacja jest frustrująca, ale z tego co opisujesz, najbardziej wygląda to na chwilowe zerwanie sesji w tym konkretnym trybie. Gra wtedy automatycznie uznaje to jako wyjście z meczu, nawet jeśli faktycznie nic nie zrobiłeś. Najczęściej chodzi tu o krótkie rozłączenie albo problem z samą sesją UT, a nie o błąd po Twojej stronie.

W takich sytuacjach najlepiej jest odświeżyć połączenie, żeby kolejne mecze się nie przerywały. Wystarczy wyłączyć grę, zamknąć EA App, uruchomić komputer ponownie i jeszcze dla pewności zrestartować router na 2–3 minuty. To pomaga ustabilizować połączenie z trybem UT.

Jeśli chodzi o utracone szanse, nie mogę ich  przywrócić.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago
1,655 Posts