Forum Discussion

weeeqrwerewtr's avatar
10 hours ago

Proszę o pomoc

Na koncie mojej córki w EA nie może się zalogować ponieważ jest potrzebny 6 cyfrowy kod , który jest wysyłany na adres email. Niestety nie przychodzi ten kod na podany adres email. Nie wiem dlaczego , ponieważ by aktywować dwu stopniowe logowanie , jest potrzebne potwierdzenie email. Teraz poczta nie odbiera 6 cyfrowego kodu. Problem polega, iż córce nie wpisałem numeru telefonu, nie ma możliwości odebrania 6 cyfrowego kodu.

Ciekawostką jest to iż , powiadomienia z EA Forum , dochodzą powiadomienia na podany adres email, nie dochodzi tylko 6 cyfrowy kod

Nie mogę znaleźć nigdzie kontaktu do pomocy, ani porozmawiać z pracownikiem EA Pomoc. Dlatego wstawiam to tu.

Za pomoc dziękuję 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 hours ago

Hej weeeqrwerewtr​ 

Upewnij się, że wiadomość nie trafia do skrzynki ze spamem na Twojej poczcie (lub z powiadomieniami, ofertami etc.). 

Jeśli wiadomość nie pojawia się i wcześniej aktywowaliście dwustopniową weryfikację logowania, to podczas jej uruchamiania pojawiła się lista kodów zapasowych - użyjcie jednego z nich, by zalogować się na konto. 

Jeśli powyższe sposoby zawiodą - skontaktujcie się z nami porzez czat: 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

• weeeqrwerewtr's avatar
    weeeqrwerewtr
    Newcomer
    3 hours ago

Już sprawdzałem, nie ma tam, Patrzę już od paru dni. Patrzyłem każdy katalog, To wygląda tak jak by był podany zła poczta email. Tylko że powiadomienia z forum tego zaprzecza, ponieważ poczta z powiadomieniami dochodzi, Dziękuję zaraz skontaktuję się z doradcą i może coś poradzi w tej sprawie

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,715 Posts