Forum Discussion

weeeqrwerewtr's avatar
weeeqrwerewtr
New Novice
25 days ago
Solved

Proszę o pomoc

Na koncie mojej córki w EA nie może się zalogować ponieważ jest potrzebny 6 cyfrowy kod , który jest wysyłany na adres email. Niestety nie przychodzi ten kod na podany adres email. Nie wiem dlaczego , ponieważ by aktywować dwu stopniowe logowanie , jest potrzebne potwierdzenie email. Teraz poczta nie odbiera 6 cyfrowego kodu. Problem polega, iż córce nie wpisałem numeru telefonu, nie ma możliwości odebrania 6 cyfrowego kodu.

Ciekawostką jest to iż , powiadomienia z EA Forum , dochodzą powiadomienia na podany adres email, nie dochodzi tylko 6 cyfrowy kod

Nie mogę znaleźć nigdzie kontaktu do pomocy, ani porozmawiać z pracownikiem EA Pomoc. Dlatego wstawiam to tu.

Za pomoc dziękuję 

• Hej weeeqrwerewtr​ 

Upewnij się, że wiadomość nie trafia do skrzynki ze spamem na Twojej poczcie (lub z powiadomieniami, ofertami etc.). 

Jeśli wiadomość nie pojawia się i wcześniej aktywowaliście dwustopniową weryfikację logowania, to podczas jej uruchamiania pojawiła się lista kodów zapasowych - użyjcie jednego z nich, by zalogować się na konto. 

Jeśli powyższe sposoby zawiodą - skontaktujcie się z nami porzez czat: 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej weeeqrwerewtr​ 

Upewnij się, że wiadomość nie trafia do skrzynki ze spamem na Twojej poczcie (lub z powiadomieniami, ofertami etc.). 

Jeśli wiadomość nie pojawia się i wcześniej aktywowaliście dwustopniową weryfikację logowania, to podczas jej uruchamiania pojawiła się lista kodów zapasowych - użyjcie jednego z nich, by zalogować się na konto. 

Jeśli powyższe sposoby zawiodą - skontaktujcie się z nami porzez czat: 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

• weeeqrwerewtr's avatar
    weeeqrwerewtr
    New Novice
    25 days ago

Już sprawdzałem, nie ma tam, Patrzę już od paru dni. Patrzyłem każdy katalog, To wygląda tak jak by był podany zła poczta email. Tylko że powiadomienia z forum tego zaprzecza, ponieważ poczta z powiadomieniami dochodzi, Dziękuję zaraz skontaktuję się z doradcą i może coś poradzi w tej sprawie

• weeeqrwerewtr's avatar
    weeeqrwerewtr
    New Novice
    22 days ago

Problemu nie rozwiązano. Jest nadal to samo. Nie ma w śmieciach ani nic, kod nie dociera do poczty email

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Hej weeeqrwerewtr​ 

Przykro mi, że jeszcze nie udało Ci się rozwiązać tego problemu. Jedyną możliwością zmiany ustawień konta jest bezpośredni kontakt z nami poprzez czat. Poprzez forum nie możemy niestety wprowadzać jakichkolwiek zmian na Twoim koncie.

Proponowałbym na czas logowania, czy też uruchamiania weryfikacji logowania skorzystać z innego adresu e-mail, następnie ustawić dwustopniową weryfikację logowania na aplikację uwierzytelniającą i wrócić do oryginalnego adresu e-mail.

Przy drugiej zmianie adresu nie będziesz musiał już się z nami kontaktować - taką zmianę będziesz mógł przeprowadzić sam. 

• weeeqrwerewtr's avatar
    weeeqrwerewtr
    New Novice
    11 days ago

już rozmawiałem przez czat, i mnie rozłączyło, zaraz po tym , stwierdzili że problem rozwiązano. Właśnie w tym problem, bo dwu stopniowe logowanie jest włączone i tu mnie blokuje

• youngwoki7141's avatar
    youngwoki7141
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

mam dokładnie ten sam problem, ręce opadają żeby wszystko inne przychodziło tylko nie ten kod...

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago
1,732 Posts