Forum Discussion

ILowKickChildren's avatar
2 months ago
Solved

Battlefront 2 nie wyświetla się do instalacji

Witam, kupiłem grę Star Wars Battlefront 2 w wersji Celebration Edition. Mam problem, albowiem gra nie wyświetla mi się w bibliotece do instalacji. Nie wiem w czym tkwi błąd, bo niby Celebration Edition dochodzi bezpośrednio z podstawową grą, no chyba, że się mylę. Czy wie ktoś co jest nie tak?
Z góry dziękuję

• Sprawdź jaki jest status zamówienia - dopiero kiedy zamówienie jest ZAKOŃCZONE, gra pojawi się w Bibliotece do pobrania. Czas realizacji niektórych zamówień wynosi 24h, w zależności m.in. od wykorzystanej metody płatności.

Upewnij się, czy zamówienie nie jest zrealizowane na Star Wars Battlefront II: Celebration Edition Upgrade, które wymaga dodatkowo gry podstawowej.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Sprawdź jaki jest status zamówienia - dopiero kiedy zamówienie jest ZAKOŃCZONE, gra pojawi się w Bibliotece do pobrania. Czas realizacji niektórych zamówień wynosi 24h, w zależności m.in. od wykorzystanej metody płatności.

Upewnij się, czy zamówienie nie jest zrealizowane na Star Wars Battlefront II: Celebration Edition Upgrade, które wymaga dodatkowo gry podstawowej.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,405 PostsLatest Activity: 18 hours ago