Forum Discussion

Fazeniastyyy's avatar
Fazeniastyyy
Rising Newcomer
6 days ago
Solved

Blokada konta EA i brak odpowiedzi

Cześć, pisze tutaj już w akcie desperacji, nie jest to moje główne konto, moje orginalne konto dostało blokadę bo parę miesięcy temu ktoś włamał mi się na maila i z jego pomocą włamał się także na in...
  • EA_Kalina's avatar
    5 days ago

Hej Fazeniastyyy​ 

Rozumiem, że sytuacja jest naprawdę frustrująca, szczególnie jeśli konto udało się odzyskać, a ban nadal blokuje dostęp. 

Chciałabym wyjaśnić, że na forum nie mamy możliwości sprawdzenia Twojego konta ani potwierdzenia, co dokładnie się wydarzyło. W takich przypadkach jedyną drogą jest kontakt przez EA Help.

Wspominasz, że wysłałeś już odwołanie - każde takie zgłoszenie trafia do zespołu, który analizuje historię konta. Status zgłoszenia możesz zawsze sprawdzić tutaj: https://help.ea.com/en/help-my-cases/

Dla pewności upewnij się, że logujesz się na właściwe konto EA (zwłaszcza jeśli masz ich więcej niż jedno). Możesz też spróbować zalogować się w oknie incognito, żeby mieć pewność, że wchodzisz na swój odzyskany profil - to ważne przy sprawdzaniu historii blokad i statusu zgłoszenia.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 15 hours ago
1,789 Posts