Blokada konta EA
Dzień dobry,
Czy istnieje możliwość zdjęcia permanentnej blokady mojego konta, która została nałożona bez podania konkretnej przyczyny? Podejrzewam, że może to być spowodowane moją nieodpowiednią wiadomością, wysłaną do przyjaciela (za jego zgodą), której bardzo żałuję.
Konto ma dla mnie ogromne znaczenie, nie tylko ze względu na sentyment, ale również z uwagi na znaczny wkład finansowy, który w nie zainwestowałem.
Bardzo proszę o pomocną odpowiedź.
Hej @OwcaBK
Jedyną metodą odwołania się od blokady, jest formularz, który należy wypełnić podając informacje dotyczące Twojego konta jak i pwodu odwołania.
Wybierz odpowiednią metodę kontaktu z nami, wypełnij formularz na stronie i kliknij Wyślij.
Jak wypełnić formularz?
SpoilerNa początek poprosimy o kilka podstawowych informacji. Po zalogowaniu na konto EA część z tych informacji zostanie wstępnie wypełniona:
- Imię
- Nazwisko
- Twój adres e-mail powiązany z twoim kontem EA
- Platforma, na której grasz
W następnej części formularza możesz dokładniej opisać swój problem. Pamiętaj, aby załączyć:
- nazwa użytkownika
- To twój ID EA, online ID w sieci PlayStation™Network, tag gracza Xbox Live, identyfikator konta w danej grze mobilnej EA lub nazwa użytkownika w konkretnej grze.
- Masz problemy ze znalezieniem identyfikatora konta mobilnego? Dowiedz się, gdzie go szukać w poszczególnych grach.
- Wszelkie wyświetlane komunikaty o błędach lub powiadomienia.
- Napisz nam, co się dzieje i dlaczego powinniśmy ponownie się przyjrzeć działaniom podjętym względem twojego konta.