Forum Discussion

W1X3N's avatar
3 years ago

Brak dostępu do gry

Gdy próbuję uruchomić grę Fifa 23 wyskakuje mi komunikat "Nie masz do tego dostępu. ta gra mogła zostać pobrana na twoje urządzenie przez innego użytkownika, który jest właścicielem gry. zaloguj się na inne konto...". Grę pobierałem ponownie z tego samego konta lecz nic to nie dało problem mam od dwóch dni. 

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @W1X3N 

Swego czasu obejściem tego problemu, było pobranie innej gry (np. darmowego Apex Legends). Sprawdź czy problem będzie pojawiał się po pobraniu i instalacji innej gry EA. 

• i jak rozwiązałeś problem? Mam tak samo jak ty i zadna instalacja innych gier nie pomaga.... 

• Witam, ja mam taki problem teraz po wyczyszczeniu pamieci podręcznej przez CCleaner. Czy ma ktoś rozwiązanie jak to obejść, bo nie odpala mi gry za chchu..

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Antiquariatte 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

Jeśli tak - zresetuj swój router najpierw bezpiecznie wyłączając go i odłączając od zasilania na kilka minut. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,256 PostsLatest Activity: 14 hours ago