Forum Discussion

Ejtwar's avatar
3 years ago
Solved

Brak gier w bibliotece

WItam, fantastyczne udogodnienie dla graczy nie działa oczywiście jak powinno. Nie wiem gdzie w tym cały wysłuchiwaniu graczy usłyszeliście frazę "tak bardzo chciałbym zobaczyć, że aplikacja nie widzi moich gier po zalogowaniu a sama aplikacja wyświetla tylko obrazki w sklepie". Tak, dwa dni wcześniej grałem, dzisiaj nie mam żadnych gier w bibliotece. W trybie offline też nic nie da się uruchomić. Sklep wypluwa błąd 404 / 500 a podczas próby uruchomienia gry pokazuje się czasem komunikat iż nie posiadam takiego tytułu... z tym, że w sklepie widać że mam. Badziewna aplikacja tak trzeba przyznać i proszę się nie obrażać tylko wysłać kilka "ciepłych" słów do swoich centrali bo to jest żart. EA App działa już od dawna a ja dopiero od kilku dni mam to coś i wyglada jak  apka pisana na kolanie.

• Witam wszystkich,

Dziękuję za wasze zgłoszenia. 

Nasze zespoły analizują problem z funkcjonowaniem aplikacji EA  (m. in. komunikat błędu 404/500, brak wyświetlonych gier) - jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać. 

Aktualizacja: 11/03/2023

Wygląda na to, że raporty o błędzie 500 ustąpiły.

Jeśli nadal doświadczasz tego problemu, wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA i spróbuj ponownie.

Jeśli problem dalej występuje, daj nam znać.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Witam wszystkich,

Dziękuję za wasze zgłoszenia. 

Nasze zespoły analizują problem z funkcjonowaniem aplikacji EA  (m. in. komunikat błędu 404/500, brak wyświetlonych gier) - jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać. 

Aktualizacja: 11/03/2023

Wygląda na to, że raporty o błędzie 500 ustąpiły.

Jeśli nadal doświadczasz tego problemu, wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA i spróbuj ponownie.

Jeśli problem dalej występuje, daj nam znać.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,216 PostsLatest Activity: 4 hours ago