Forum Discussion

11809e3197241752's avatar
26 days ago
Solved

Brak gier w mojej bibliotece

Na moim koncie nie ma żadnych gier, mimo że posiadałem tutaj wszystkie części wiedźmina czy bf4. Ten błąd wystąpuje zresztą już po raz kolejny co mnie wyjątkowo sfrustrowało w tym momencie. Czy za każdym razem jak będe wracał na tą platforme to muszę takie cyrki przeżywać? Właśnie dlatego nic od nigdy tutaj nie kupie więcej, bo co ja mam się bać, że za którymś razem mi całkowicie gru usuniecie? Zwróćcie mi moje gry w ekspresowym tempie i niech na miłość boską co instalację tej waszej platformy nie będzie się to działo do ciężkiej cholery. Co za banda nieudasów.

• Hej 11809e3197241752​ 

Przykro mi z powodu frustracji, która została przyspożona przez zniknięcie gier.

Problem ten zazwyczaj związany jest z faktem logowania się na niewłaściwe konto EA. Gry nie mogą zniknąć samoistnie z Twojego konta (wykluczając powód związany z kupnem klucza z nieautoryzowanego źródła). 

Skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat - pomożemy zlokalizować Ci właściwe konto. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    26 days ago

Hej 11809e3197241752​ 

Przykro mi z powodu frustracji, która została przyspożona przez zniknięcie gier.

Problem ten zazwyczaj związany jest z faktem logowania się na niewłaściwe konto EA. Gry nie mogą zniknąć samoistnie z Twojego konta (wykluczając powód związany z kupnem klucza z nieautoryzowanego źródła). 

Skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat - pomożemy zlokalizować Ci właściwe konto. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 years ago
1,618 Posts