Forum Discussion

BlueRAX200's avatar
BlueRAX200
Newcomer
15 days ago
Solved

Brak możliwości Zalogowania sie na stare konto ea ktore bylo powiazane ze steam

Dzien dobry Mam problem od roku lub dłuższego czasu nie moge wejśc na moje powiązane z kontem steam Konto ea bo jakiś ziomek weszedł mi na konto ea ktore bylo powiązane z kontem steam i zmienił email i nie moge nic z tym zrobić wiecie co mozna zrobić w takiej sytuacji? chciałbym prosić o pomoc bo mam na tym koncie 2 gry które kupilem dawno i chcialbym znowu zagrać w Need for speed Heat

• Hej BlueRAX200​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    15 days ago

Hej BlueRAX200​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,404 PostsLatest Activity: 17 hours ago