Forum Discussion

Hader3k's avatar
Hader3k
Rising Novice
1 day ago

Brak możliwości aktywacji gry

Witam, 

Kupiłem nową, zafoliowaną Fifę 14 ze sklepu, z którym nigdy nie było problemów. Niestety podczas aktywacji gry dostaję błąd zgodnie ze screenami, które podrzucam niżej. Nigdy nie było problemów, gdy kupowałem którąś ze starszych edycji, dopiero w tym przypadku jest problem. 

Proszę o pomoc, aktywacja nie działa zarówno przez EA APP, jak i przez konto na stronie EA. Po kliknięciu przycisku "Potwierdź" dostaję takie okienko jak to ostatnie z informacją, że kod został zrealizowany. 

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 hours ago

Hej Hader3k​ 

Niestety w takich przypadkach (problemy z aktywacją kodu / przypisaniem do konta) nie mamy możliwości sprawdzenia tego przez forum. Tu potrzebny jest dostęp do szczegółów konta i samego klucza, więc najlepiej skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA.

• Hader3k's avatar
    Hader3k
    Rising Novice
    22 hours ago

Dziękuję za informację, spróbuję to ogarnąć w powyższy sposób. 

• Hader3k's avatar
    Hader3k
    Rising Novice
    22 hours ago

Hej EA_Kalina​, niestety punkt 5 jest chyba nieaktualny. Po przejściu do niego moje okno wygląda tak jak na screenie. I nie da się wybrać Fify, jedynie ostatnie 3 części EA FC. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 hours ago

Hej Hader3k

W przypadku komunikatu, ktory mówi o wykorzystanym kodzie musisz skontaktować się bezpośrednio ze sprzedawcą by reklamować produkt. Nie mamy możliwości "uwolnienia" kodu i udostępnienia możliwości jego ponownego wykorzystania.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 19 minutes ago
1,738 Posts