KraftovvSeasoned Newcomer6 months agoCompanion 26 Witam, nie moge zalogowac sie do companion 26. Serwery kont niedostepne. Tak od 3 dni. Odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji nic nie daje.
EA_KalinaCommunity Manager6 months agoarolisek czy udało Ci się zalogować do Companion i dokonczyć SBC? W telefonie zmień internet na dane komórkowe i daj znać czy następuje zmiana. Poproszę Cię także o zdjęcie z widocznym dokładnie komunikatem błędu.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,778 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,778 Posts
Recent DiscussionsBrakujące dodatki Cześć brakuje mi dwóch dodatków które były kupione w 2019 w formie płyty i wpisałam kod grałam lecz w tamtym roku zalogowałam się na nowego laptopa i ich już nie ma a chce je odzyskać . bład ze zwrotem gry ea sports fc 26 chce zwrocic gre mam przegrane 2 h 13m kupilem ja jakoss 5h temu i nie wyswietla mi sssie jak chce zrobic zwrot w grach ktore sie kwalifikują do zwrotu. bład ze zwrotem gry ea sports fc 26 chce zwrocic gre mam przegrane 2 h 13m kupilem ja jakoss 5h temu i nie wyswietla mi sssie jak chce zrobic zwrot w grach ktore sie kwalifikują do zwrotu. Problem z aplikacją EA AP poważny Mam bardzo powazny problem z aplikacja ea jak chce ją włączyc to na sekundy pojawia sie ten ekran z logowaniem i znika i nic potem poprostu nic próbowałem wielu sposobów na naprawe tego ale nie posku...Nie masz do tego dostępu Pobrałem FIFA 16 od kolegi z chomikuj.pl. Postępowałem zgodnie z instrukcją. Później był komunikat że musze pobrać Origin(którego nie ma). Pobrałem EA App i po włączeniu gry pojawia się taki komunika...