Forum Discussion

DoubleMXpl's avatar
3 years ago
Solved

EA app - "Logowanie nie poszło zgodnie z planem..."

@EA_Kalina Hej mam podobny problem co kolega, odznaczyłem nie wylogowuj mnie i teraz po wpisaniu pasów, widzę komunikat "Logowanie nie poszło zgodnie z planem. Nie mogliśmy ciebie zalogować, ponieważ sieć nie zrobiła tego co miała zrobić spróbuj ponownie za kilka minut." Próbuje za kilka minut i znowu widze to samo proszę pomocy

• Połączyłam wasze wpisy, ponieważ dotyczą tego samego błędu logowania EA app.

Dajcie znać czy problem wciąż występuje i czy możecie się zalogować do swojego konta bezpośrednio na stronie EA.

Pozdrawiam,

_Kalina

5 Replies

• Cześć, 

Nie mogę włączyć klienta EAPlay, wita mnie powiadomieniem: 

"Logowanie nie poszło zgodnie z planem

Nie mogliśmy cię zalogować, ponieważ sieć nie zrobiła tego, co miała zrobić. Spróbuj ponownie za kilka minut"

1. Przeinstalowałem aplikację

2. Restartowałem komputer

3. Zmieniałem hasło do konta

4. Powiązałem konto Google z EA

Proszę o pomoc.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Połączyłam wasze wpisy, ponieważ dotyczą tego samego błędu logowania EA app.

Dajcie znać czy problem wciąż występuje i czy możecie się zalogować do swojego konta bezpośrednio na stronie EA.

Pozdrawiam,

_Kalina

• Potrzebuję też pomocy na ten temat bo męcze się z tym od tygodni proszę o pomoc

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,096 PostsLatest Activity: 4 months ago