Forum Discussion
@32srh4ae0f3u sprawdź grę na świeżo utworzonym koncie administratora Windows. Niekiedy problemy tego typu mogą być spowodowane uszkodzonymi plikami, dlatego sugeruję również:
• wykonanie skanowania komputera w celu wykrycia potencjalnego złośliwego oprogramowania (malware)
• sprawdzenie integralności systemu za pomocą narzędzia do kontroli plików systemowych, aby wykryć ewentualne błędy
Daj znać jak Ci poszło.
- 2 years ago
Minęła chwila, ale niestety wracam do tematu. Nie jestem jakimś turbo graczem, wręcz można by powiedzieć, że gram sporadycznie, ale praktycznie wciąż nie zdarza się, żeby gra nie zresetowała mi się w którymś momencie. Teraz z racji wolnego czasu gram trochę więcej, gra resetowała komputer szczególnie w momencie dość intensywnej ucieczki przed policją. Postanowiłem spróbować naprawić grę z poziomu EA app, niestety po tym jest tylko gorzej. Najpierw, żeby gra w ogóle się włączyła, spowodowała reset komputera chyba z 5 razy i to jeszcze w ogóle przed rozpoczęciem jeżdżenia. Dodatkowo 3/5 prób nie włączał się dźwięk. Kiedy wreszcie się uruchomiła i zdążyłem zacząć wyścig, zresetowała komputer jeszcze przed rozpoczęciem solidnego ścigania się z policją, co wcześniej nie miało miejsca. Naprawdę zaczyna mnie to dobijać, mam mało czasu na rozrywki i chciałem po prostu na luzie pograć sobie w wyścigi, wykupiłem abonament EA app, a tylko mnie to coraz bardziej frustruje. Jednocześnie gram w Wiedźmina 3 i sporadycznie w Far Cry 5 na Streamie i tam naprawdę nigdy żadne resety mi się nie przydarzyły. Mam komputer złożony w zeszłym roku pod pracę w programach CAD na dość mocnych podzespołach i nie spodziewałem się, że będę miał problemy z graniem w grę z 2019.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 9 hours ago
- 2 days ago