Forum Discussion
Niestety problem nadal występuje, wykluczyłem Eaappinstaller Przez zapore jednak nadal wystęouje to samo. Aplikacja niby jest uruchomiona jednak nie ma jej na pasku, jedynie pokazuje się W menadżerze zadań jako aplikacja działająca w tle .
Hej @wjechal123
Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal uruchom aplikację wedle instrukcji poniżej:
1.Całkowicie zamknij program EA Desktop App (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany zaplikacją)
2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta"
3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika"
4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany
5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na instalator i wybierz Uruchom jako administrator
6 Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj
- 4 years ago
Więc po zrobieniu wszystkich kroków aplikacja wciąż nie chce się uruchomić, Nic nie wyskakuje a po uruchomieni w menadżerze zadań są tylko te 2 aplikacje które niby działają w tle jednak nic sie nie dzieje, nawet uruchomienie jako administrator nie pomaga
- kreatora4 years agoHero (Retired)@wjechal123
Byc moze potrzebujesz instalatora w wersji MSI okazalo sie to rozwiazaniem dla części graczy
https://origin-a.akamaihd.net/EA-Desktop-Client-Download/installer-releases/EADesktop-12.0.35.4816-1... - EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @wjechal123
Daj nam znać czy udało Ci się zainstalować aplikację dzięki wskazówkom od @kreatora 🙂
- 4 years ago
Niestety nadal nic nie dziala, link podany powyżej do zainstalowania czegoś nie działa tak jak i Ea app więc nie wiem do dalej mam zróbić
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 25 minutes ago
- 5 hours ago
- 7 hours ago