Forum Discussion

Satanwalk's avatar
2 years ago
Solved

EA APP problem z instalacją

Witam, instalowałem dziś pół dnia Apex Legends, gdy instalacja zakończyła się, gra zaczęła pobierać się na nowo a miejsce na dysku zaraz po zakończeniu pobierania nie zmieniło się, gdzie leży źródło problemu... ?

• kreatora's avatar
    kreatora
    2 years ago
    @Satanwalk

Ten problem z Apex Legend zglasza od trzech dni równolegle kilku graczy tu na polskim forum jak i na anglojęzyczym .
    Prywatnie podejrzewam ze to czasowy problem samego serwera Apexu - może to też zależeć od tego czy jesteś na szybkim łączu kablowym , czy nie, ale jesli inne gry instalują sie bez problemu to stawiam na problem serweru z Apexem chyba ze to sila lacza decyduje czy utrzymasz sie na tym konkretnym sewerze z ciaglym polaczeniem wystarczająco dlugo aby to pobrać. Polecam cierpliwość i przerzucenie sie na raziena inne gry
    Btw. nie jestem pracownikiem EA

5 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    2 years ago
    @Satanwalk

Ten problem powraca jak bumerang co jakiś czas.
    Rad jest niewiele - tylko trzy - i są podobne za kazdym razem, czy to Origin, czy EA ap.
    Uruchom EA ap jako Administrator
    Zrestartuj komputer,
    Jesli masz dostepna taką pcje juz to napraw grę (klikni jtrzy kropki na okladce gry)
    Nie znajdzesz tam tylko jednej rady - "przeczekaj problem" bo moze byc to problem nie po twojej stronie ale serwera
  • Uruchamiane EA app przez administratora nie pomogło, tak samo zresetowanie komputera, czyszczenie pamięci EA App również... obudziłem się dziś o 5 żeby sprawdzić czy wszystko sie pobrało jednak instalacja znów zatoczyła koło...

• @Satanwalk Gdy instaluje inną grę "Plants vs Zombies" gra instaluje sie poprawnie bez żadnych problemów, instalacja dobiega do końca po czym grę można odpalić
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    2 years ago
    @Satanwalk

Ten problem z Apex Legend zglasza od trzech dni równolegle kilku graczy tu na polskim forum jak i na anglojęzyczym .
    Prywatnie podejrzewam ze to czasowy problem samego serwera Apexu - może to też zależeć od tego czy jesteś na szybkim łączu kablowym , czy nie, ale jesli inne gry instalują sie bez problemu to stawiam na problem serweru z Apexem chyba ze to sila lacza decyduje czy utrzymasz sie na tym konkretnym sewerze z ciaglym polaczeniem wystarczająco dlugo aby to pobrać. Polecam cierpliwość i przerzucenie sie na raziena inne gry
    Btw. nie jestem pracownikiem EA

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,217 PostsLatest Activity: 2 hours ago