Forum Discussion

davi-reto's avatar
3 years ago
Solved

ea app

Witam po jakimś czasie maiłem ochotę pograć na origin ale nie mogłem od razu dostałem coś  w stylu że mam pobrać ea app gdyż origin nie jest już dostępny z tego co rozumiem. Dostępne mam tylko 5 gier reszta weszła w stan do pobrania mimo że mam je na dysku ( wszyskie gry są na dysku zewnętrznym ).Próbując uruchomić je z folderu wyświetlana jest wiadomość że gra należy do innego konta mimo że wszystkie gry mam na jednym koncie.Brak możliwości tak jak na origin '' odkryj gry'' w wskazanym folderze. Nie  mam ochoty czasu ani możliwości ponownej instalacji gier około 1tb gier 

Co mam robić ?

• Witam sytuacja została rozwiązana. Wystarczyło  zainstalować grę a dokładniej wskazać folder z już zainstalowaną grą Origin np D:Origin/battlefield5

Po wciśnięciu przycisku pobierz ea app odkrywa pliki z folerdu z daną grą 

Mało intuicyjne, w razie czego wykonałem kopie gry na innym dysku by uniknąć skasowania zawartości.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @davi-reto 

Opisana przez Ciebie sytuacja może wynikać z tego, że EA app nie posiada tej samej funkcjomalności jak Origin. Więcej na temat EA app znajdziesz w EA app - przewodnik po apliakcji.

Czy po zainstalowaniu jednej z gier bezpośrednio poprzez EA app również wyświetla się komunikat, że gra należy do innego konta - jeśli tak napisz proszę czy ta gra została zakupiona bezpośrednio w Sklepie EA/ Steam/ wersja pudełkowa.

Pozdrawiam,

_Kalina

• Witam sytuacja została rozwiązana. Wystarczyło  zainstalować grę a dokładniej wskazać folder z już zainstalowaną grą Origin np D:Origin/battlefield5

Po wciśnięciu przycisku pobierz ea app odkrywa pliki z folerdu z daną grą 

Mało intuicyjne, w razie czego wykonałem kopie gry na innym dysku by uniknąć skasowania zawartości.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @davi-reto 

Dzięki za odpowiedź i przekazanie nam Twojego obejścia. 

Oznaczę Twój post jako rozwiązanie 🙂 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,233 PostsLatest Activity: 2 days ago