Kania2002Newcomer10 months agoEA25 Problem polega na błędzie graficzym , odczytanie składu jest praktycznie nie możliwe
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago1,613 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago1,613 Posts
Recent DiscussionsLauncher EA App nie odpowiada Po właczeniu EA App Installer pojawia się czarny ekran, a po kliknięciu, ten komunikat. Czy wie ktoś jak to naprawić? Fc26 otwieranie paczek Brak intro z wyjsciem pilarza po otwarciu paczki. Problem po zakupie klawiatury. Witam. Po zakupie nowej klawiatury firmy Razer , dokładnie deathstalker v2 pro nie mogę grać w bf5. Gra freezuje po 3 minutach spędzonych w tytule. Z tego co udało mi się ustalić to program javel...Ea app nie podłącza do serwera BF3 Cześć Mam problem z uruchomieniem EA APP ale nie podłącza do gry. Aplikację widzę całkowicie prawidłowo uruchomioną jestem zalogowany, serwery ok. Łącze ok. cache czyszczony wielokrotnie, naprawian...Need for speed heat nie pojawia się w bibliotece Hej, nie jestem pewna czy pisze w opowiednim miejscu ale mam problem z NFS heat. Kupiłam dobry klucz do gry i wykorzystałam go w aplikacji na PC pokazuje mi, że wszystko git ale gra nie pojawia mi...