Forum Discussion

Miagi95's avatar
Miagi95
New Rookie
5 months ago
Solved

Fc25 squad Battles ps4

Podczas rozgrywania ostatniego meczu Squad Battles, bezpośrednio po strzeleniu zwycięskiej bramki na 1:0 gra wyłączyła się. Pojawił się błąd w aplikacji FC 25 - ps4. Numer błędu (CE-34878-0). Mecz poddało walkowerem, straciłem punkty i pozycję w rankingu, a co za tym idzie nagrody. Proszę o odniesienie się do tego błędu.

Ps4, nazwa gracza- corax705

Jest to już któryś raz kiedy przegrywa się mecze z winy producenta tracąc punkty i nagrody. Będą jakiekolwiek rekompensaty? 

Za pierwszy tydzień obecnego sezonu FUT nadal nie przyznano nagród w związku z również błędami!

• Zajrzyjcie na oficjalną stronę SONY, żeby dowiedzieć się jakie kroki wykonać w przypadku wystąpienia błędu CE-34878-0.

3 Replies

• U mnie również pojawia się ten błąd podczas squad battles. I to nie pierwszy raz. Ostatnio też się pojawia w Rivals i Mistrzostwach. Widziałem na forum, że jest więcej osób którym to się pojawia

• Gdzie można było by OFICJALNIE zgłosić problemy z grą brak rekompensaty i tym podobne?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Zajrzyjcie na oficjalną stronę SONY, żeby dowiedzieć się jakie kroki wykonać w przypadku wystąpienia błędu CE-34878-0.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,425 PostsLatest Activity: 4 hours ago