swagdgfsRising Newcomer2 days agoFC26 nie działa mi karnet za sezonyCo można zrobić?Jak to naprawić?Czy to może ogólny błąd
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager1 day agoHej swagdgfs Czy możesz nieco dokładniej opisać, co dzieje się w grze? Jeśli to możliwe, prześlij nam również zrzuty ekranu.
EA_KubaCommunity Manager1 day agoHej swagdgfs Czy możesz nieco dokładniej opisać, co dzieje się w grze? Jeśli to możliwe, prześlij nam również zrzuty ekranu.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,807 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,807 Posts
Recent DiscussionsZresetowana liczba godzin Witam, mam problem z licznikiem czasu gry w EA app/EA Play. Mój postęp w grze Plants vs Zombies Garden Warfare został zachowany i mogę normalnie kontynuować rozgrywkę, ale od jakiegoś czasu liczba p...Problemy z wpisaniem się do sicei PSN Nie moge wejść do gr battlefield 6 Odłączenie konta wcześniej niż 6 m-cy.. Witam Posiadam konto EA od 10 lat. Miałem problem z danymi logowania do Battlefield VI i niepotrzebnie stworzyłem nowe konto i powiązałem je ze steam.. Nie wiedziałem, że utracę wszystkie postępy :...Rozłączenie meczu Witam, Ostatni mecz wygrywałem 3:0 przeciwnik celowo rozłączył mecz przez ponad 3 minuty oglądałem ekran który próbował zakończyć mecz po rozliczeniu się mojego przeciwnika i komunikacie waszej gry ...FC26 nie działa mi karnet za sezony Co można zrobić?Jak to naprawić?Czy to może ogólny błąd