Forum Discussion

mktigerpl's avatar
3 years ago
Solved

Jak uruchamiać EA App zminimalizowane?

Jak w tytule. Jak uruchamiać EA App zminimalizowane podczas uruchamiania systemu ? Jest włączona opcja uruchamiania podczas startu systemu ,ale program  uruchamia się w pełnym ekranie. 

Windows 11

• Mylisz sie. Steam, Battlenet, Epic, o ile pamiętam także stary Origin - wszystkie te apki podczas startu minimalizują się do traya. 

Ale, o dziwo, zadziałała opcja która wcześniej, w Windows 10 nie działała. Ustawiłem we właściwościach EA App aby uruchamiał się zminimalizowany. I działa - podczas startu systemu program minimalizuje się automatycznie

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @mktigerpl 

Sprawdź czy po zmianie opcji uruchamiania EA app na Normalne Okno uzyskacz oczekiwany efekt. 

Kliknij na ikonę EA app> Włściwości> Skrót> Uruchom> Normalne okno.

Pozdrawiam,

_Kalina

• Mam ustawione "normalne okno" Nie ma w programie opcji uruchamiaj zminimalizowane. A chciałbym żeby podczas startu systemu automatycznie minimalizował się do traya, bo muszę sam to robić.

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    3 years ago

@mktigerpl  Witaj 🙂

Nie ma takich opcji - W systemie Windows ani na platformach Origin, Ea app, Steam, itd. Trzeba je samemu minimalizować do Traya po zalogowaniu i kliknięciu na ikonce zamykania.

• Mylisz sie. Steam, Battlenet, Epic, o ile pamiętam także stary Origin - wszystkie te apki podczas startu minimalizują się do traya. 

Ale, o dziwo, zadziałała opcja która wcześniej, w Windows 10 nie działała. Ustawiłem we właściwościach EA App aby uruchamiał się zminimalizowany. I działa - podczas startu systemu program minimalizuje się automatycznie

• Xiuqs's avatar
    Xiuqs
    Rising Traveler
    3 days ago

Nieprawda, u mnie ta opcja nie działa. temat powinien być otwarty nadal a devsi powinni umieścić opcję minimalizuj do Traya przy uruchamianiu w oplikacji.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago
1,638 Posts