Forum Discussion

Lojka6864's avatar
Lojka6864
Rising Rookie
11 months ago
Solved

kod weryfikacyjny

mam taki problem, że kod do weryfikacji konta nie przychodzi mi na maila, wysłałam na support, że mi właśnie to nie działa, a powiadomienie na pocztę mi poszło, że wysłałam problem. wiadomo jak to ro...
  • Lojka6864's avatar
    Lojka6864
    10 months ago

nie wiem jak u Ciebie to wygląda, ale u mnie po entym wysłaniu tej sprawy, kiedy zostawiłam tę samą stronę włączoną (wsm z czystego przypadku), zamiast przejść od razu do "moich spraw" i czekać na maila, czy jakąkolwiek odpowiedź od nich (no bo skąd miałam wiedzieć, jak to ma wyglądać), to po kilku minutach pojawiło się okienko z chatem w prawym dolnym rogu na tej stronie. i była w nim możliwość rozmowy z supportem (co prawda odpowiadał raz na kilka minut i używał tłumacza google, przez co nie każda wypowiedź była zrozumiała, ale się dało xd). odzyskałam już dostęp do konta, szkoda tylko, że zakomunikowanie jak ma wyglądać rozmowa z supportem jest takie słabe i nieintuicyjne, i że na forum, gdzie pytam się jak ma to wyglądać nikt z EA NIE ODPOWIADA na pytanie, tylko świadomie omija ten wątek :)) ta firma to nieśmieszny żart. zamiast pomóc swoim użytkownikom, to mają ich w gdzieś, mimo że odpowiedź może być oczywista.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 hours ago
1,614 Posts