Forum Discussion
4 Replies
- EA_Kuba30 days ago
Community Manager
Hej beczqa1888
Dzięki za Twój post.
Czy osiągnięcie Mistrz ucieczki jest ostatnim osiągnięciem jakie masz do zdobycia? W niektórych przypadkach osiągnięcie może "wpaść" razem z innym. Jeśli pozostały Ci jakieś inne osiągnięcie spróbuj je wykonać.
Wykonaj również pełny cykl napięciowy konsoli - Jak uruchomić ponownie konsolę Xbox albo wyłączyć i włączyć jej zasilanie | Xbox Support
Sprawdź również, czy pomocny okaże się poradnik poniżej:
Osiągnięcia nie są możliwe do manualnego przypisania zarówno przez nas jak i support Xbox.
- beczqa188829 days agoSeasoned Newcomer
Cześć nie to nie jest moje ostatnie osiągnięcie ale w miedzy czasie jak czekam na odpowiedzi od eq zdobyłem kilka innych na online i dalej nic próbowałem różnych sposobów rozłączenie kant ea z xbox usunięcie lokalnych plików reset nic się nie dzieje osiągnięcie tak jak by się zamroziło
- EA_Kuba29 days ago
Community Manager
Rozumiem beczqa1888
Tak jak wspomniałem wcześniej, nie mamy możliwości przypisania tego osiągnięcia do konta. Nie mniej z mojego własnego doświadczenia mogę powiedzieć że niekiedy zdaża sie, że dane osiągnięcie pojawia się po czasie na koncie. Kilkukrotnie sam miałem taką sytuację.
- beczqa188829 days agoSeasoned Newcomer
Aha no to lipa bo to osiągnięcie pierwszy raz miałem problem jeszcze w tamtym roku ale nie zwracałem jakoś uwagi i od tygodnia się z tym męczę ponownie i nic