Forum Discussion

beczqa1888's avatar
beczqa1888
Seasoned Newcomer
30 days ago

Need for Speed™ Unbound osiągnięcie Mistrz ucieczki

Próbowałem zrobić to osiągnięcie tysiąc razy wszystko co było trzeba zapewnić zrobiłem auto klasy A+ i to nie jednym Próbowałem poziom obławy 5 i dalej nic nie daje mi osiągnięcia na xbox inne działają nie wiem co robić 

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Hej beczqa1888​ 

Dzięki za Twój post. 

Czy osiągnięcie Mistrz ucieczki jest ostatnim osiągnięciem jakie masz do zdobycia? W niektórych przypadkach osiągnięcie może "wpaść" razem z innym. Jeśli pozostały Ci jakieś inne osiągnięcie spróbuj je wykonać. 

Wykonaj również pełny cykl napięciowy konsoli - Jak uruchomić ponownie konsolę Xbox albo wyłączyć i włączyć jej zasilanie | Xbox Support

Sprawdź również, czy pomocny okaże się poradnik poniżej: 

Osiągnięcia nie są możliwe do manualnego przypisania zarówno przez nas jak i support Xbox. 

• beczqa1888's avatar
    beczqa1888
    Seasoned Newcomer
    29 days ago

Cześć nie to nie jest moje ostatnie osiągnięcie ale w miedzy czasie jak czekam na odpowiedzi od eq zdobyłem kilka innych na online i dalej nic próbowałem różnych sposobów rozłączenie kant ea z xbox usunięcie lokalnych plików reset nic się nie dzieje osiągnięcie tak jak by się zamroziło 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    29 days ago

Rozumiem beczqa1888​ 

Tak jak wspomniałem wcześniej, nie mamy możliwości przypisania tego osiągnięcia do konta. Nie mniej z mojego własnego doświadczenia mogę powiedzieć że niekiedy zdaża sie, że dane osiągnięcie pojawia się po czasie na koncie. Kilkukrotnie sam miałem taką sytuację. 

• beczqa1888's avatar
    beczqa1888
    Seasoned Newcomer
    29 days ago

Aha no to lipa bo to osiągnięcie pierwszy raz miałem problem jeszcze w tamtym roku ale nie zwracałem jakoś uwagi i od tygodnia się z tym męczę ponownie i nic 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,683 Posts