Forum Discussion
Hej @DJReeady
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Z tego co mi wiadomo, gra Need For Speed Unbound obsługuje kierownice (link), nie mniej nie posiada możliwości dopasowywania ustawień (m. in. Force Feedback) z jej poziomu. Czy sprawdzałeś możliwości zmiany tych ustawień dla profilu gry z poziomu aplikacji Logitech?
- 2 years ago
@EA_KubaTak było sprawdzone 100 razy co że tego że gra działa na małym skręcie 180 stopni jak sprężyna centrująca nie wraca nie czuć kiedy samochód wpada w poślizg nie czuć kiedy jedziesz po trawie nic nie czuć nie ma informacji zwrotnej nie ma kontroli nad autem praktycznie żadnej Wystarczy porównać to nawet z poprzednią wersją Need for Speeda tam wszystko chodziło pięknie a tu nie chodzi nic w innych wersjach Need for Speeda chodzi pięknie a w najnowszej nie chodzi wcale jest tak mały skrętu i nie czuć nic brak informacji zwrotnej o tym co się dzieje z samochodem więcej się człowiek męczy niż jeździ na kierownicy Wiem co mówię bo przegrałem mnóstwo godzin Pozdrawiam dziękuję za odpowiedź
- 2 years ago
Odkryłem dziwną anomalię w związku z tą sprawą żeby Force feedback zaczął działać wystarczy włączyć grę i zminimalizować ją na przykład klawiszy Windows a potem maksymalizować to jest rozwiązanie na online a fabuły nie da się kontynuować dlatego że fabule wystarczy wyjść do menu i trzeba powtórzyć całą procedurę aktywacji czyli minimalizujemy grę do paska np klawisze Windows a potem maksymalizujemy i gra wraca ale kiedy zejdziemy na mapę trzeba powtórzyć znowu całą procedurę aktywacji nie wiem jaka to jest przyczyna opisuje tylko to co zaobserwowałem feedback taka mała aktualizacja z mojej strony pozdrawiam
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 7 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago
- 2 days ago