SzejkkuNew Novice4 months agoNFS Unbound Matchmaking nieudany Witam Gdy chcę zagrać online wyskakuje mi błąd: MM4001 P: 9417610 i za **bleep** nie wiem jak to naprawić Zrzut ekranu (4).png1.6 MB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago1,608 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago1,608 Posts
Recent DiscussionsProblem z logowaniem Więc kiedyś założyłem konto na który kupiłem dvd do gry plants vs zombies GW2 ale teraz nie mam dostępu do tego konto bo sprawdzałem wszystkie e-maile i nie ma żadnego konta nie wiem czy było usunięt...Problem po zakupie klawiatury. Witam. Po zakupie nowej klawiatury firmy Razer , dokładnie deathstalker v2 pro nie mogę grać w bf5. Gra freezuje po 3 minutach spędzonych w tytule. Z tego co udało mi się ustalić to program javel...Zniknięcie dwóch DLC z konta Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu gry (na platformie EA) i dodatków the sims 4 z 52 dodatków mam ich teraz 52. Brakuje mi jednego kitu i jednego akcesoria o łącznej wartości 74,80 zł. Ni...Pomocy! Sims 4 Ostatnio przywróciłam laptop do ustawień fabrycznych z zachowaniem plików prywatnych, zalogowałam się na konto EA i zniknęły moje dodatki do gry TS4:(( mogę je jakoś odzyskać? Kiedy teraz wchodzę w d...Nie masz do tego dostępu Proszę o pomoc. Próbuję ściągnąć grę z mojej bilbioteki. Po czym gra próbuje się sciągać. A po chwili wyrzuca błąd. :(:(:(