SzejkkuNew Novice8 months agoNFS Unbound Matchmaking nieudany Witam Gdy chcę zagrać online wyskakuje mi błąd: MM4001 P: 9417610 i za **bleep** nie wiem jak to naprawić Zrzut ekranu (4).png1.6 MB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,734 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,734 Posts
Recent Discussionsbrak dostępu do konta witam, chciałabym połączyć swoje nowe konto EA ze steam, niestety do starego konta o ID Orkiestra123. nie mam dostępu, prosiłabym o usunięcie starego konta jeżeli to możliwe i odłączenie go od mojego...Odzyskanie konta EA,po latach nieużywania Witam, Chciałbym spróbować odzyskać konto ea,którego nie używałem ok 8 lat,natomiast jedyne dane jakie pamiętam to adres e-mail,do którego nie mam już dostępu,nie pamiętam natomiast hasła i ea id. ...Problem z EA app Po aktualizacji EA app aplikacja się nie uruchamia. Czy to wina systemu Windows 7? No product CD Key Klucz Produktu w Steamie nie wygenerował się do gry "Spore" . Grałem przez 3 miesiące i omijałem logowanie. I zrozumiałem że tak nie powinno być Gra jest kupiona . Jest kilka wartościowych dla mni...Brak dostępu Mam problem moje konto ps5 jest już połączone z kontem EA tylko nie mam kompletnego dostępu do tego maila ani nawet nie wiem co to za mail co powoduje ze nie mogę zalogować się do gry ani zmienić poł...