Forum Discussion

kedziora111213's avatar
kedziora111213
Rising Newcomer
3 months ago

Nie działający pad na drafcie

Odpaliłem pierwszy raz gierkę, ułożyłem draft w Ultimate Team - przed tym jeszcze grałem sobie momenty i wszystko działało. Załadowało mnie do meczu i nagle okazuje się, że mój pad nie działa. Po chwili rozłączyło mnie z braku aktywności… ktoś wie co się stało i jak mam odzyskać swój żeton draft?

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej kedziora111213​ 

Być może pad nie był wystarczająco naładowany - spróbuj grać po kablu. Warto też usunąć Ustawienia osobiste i stworzyć nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

W przypadku utraty żetonu Ultimate Draft po grze w tym trybie skorzystaj z samoobsługowego narzędzia 

• Mam ten sam problem, tylko że pad ps5 jest podłączony kablem. Menu działa jak zatrzymam grę wszystkie tryby pokroju squad battles, rush, momenty działają, natomiast jak wchodzę w online czyli np rivals to chwile działa pad a po chwili zawodnicy stoją w miejscu nie reagują na przyciski ale w dolnym pasku np widać że klikam przycisk „x” żeby podać ale tylko na pasku ładuje się siła po za tym nic. Zmieniałem kable, ustawienia i nic nie mogę znaleźć w internecie czego to przyczyna. Proszę o pomoc 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 days ago
1,606 Posts