ciukawaNew Novice3 months agoNie zalicza mi zadania "wejdź do akcji"Nie zalicza mi zadania "wejdź do akcji " mimo że je zrobilemIMG20250927080524.jpg2.8 MBIMG20250927080544.jpg2.7 MB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 24 hours ago1,606 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 24 hours ago1,606 Posts
Recent DiscussionsProblem z logowaniem Więc kiedyś założyłem konto na który kupiłem dvd do gry plants vs zombies GW2 ale teraz nie mam dostępu do tego konto bo sprawdzałem wszystkie e-maile i nie ma żadnego konta nie wiem czy było usunięt...błąd w adresie e-mail witam, Zrobiłem literówkę w adresie e-mail i teraz nie mogę uruchomić gry bo kod weryfikacyjny przychodzi na błędny adres. Jak to naprawić? Problem z uruchomieniem gry F1 25 Od około tygodnia gra F1 25 (zapewne po jakiejś aktualizacji) się w ogóle nie uruchamia. Pojawia się okno ładowania gry, sprawdzania aktualizacji, anticheata, uruchamiania gry. Następnie pojawia się ...F1 25 brak możliwości gry on line Zakupiłem grę F1 25 na steam. Od razu po zakupie uruchomiłem ją w trybie VR. Gdy wchodziłem do trybu on line od razu wyrzucało mnie z gry. Jak wchodzę do zakładki centrum gracza i klikam na super lic...Dziwny ruski e-mail powiązany z moim kontem Witam. Wczoraj po drugim czasie potrzebne było mi konto EA, gdyż kupiłem FC26. Gra kupiona na Steam (konto Steam jest powiązane z tym kontem EA), pobrał sobie EA App i bez logowania gra przypisana zo...