Forum Discussion
Hej Manfi_1986
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Czy adres email, który powiązany jest z Twoim kontem EA został usunięty, czy "zamrożony"? Możliwe, że najszybszym rozwiązaniem będzie skontaktowanie się z dostawcą tego adresu by odzyskać do niego dostęp, lub zarejestrować go na nowo.
W przypadku jeśli nie masz możliwości odzyskania dostępu do maila, jedynym rozwiązaniem będzie rozwiązanie problemu podczas bezpośredniej rozmowy na czacie z naszymi doradcami. Proces ten będzie wymagać alternatywnego potwierdzenia, że jesteś właścicielem konta.
- Manfi_19861 month agoSeasoned Newcomer
Cześć,
Dziękuję bardzo za informację. Niestety nie jestem w stanie odzyskać dostępu do tego maila. Jak mogę na czacie porozmawiać z "człowiekiem" a nie botem? Rozmowa z botem zapętla się i nie mogę w żaden sposób dojść do jakiegoś konstruktywnego rozwiązania problemu. Do swojego zgłoszenia załączyłem plik PDF, w którym są zdjęcia kluczy seryjnych przypisanych do mojego konta. Czy w jakiś określonych godzinach czat obsługuje człowiek a nie bot?
- EA_Kuba1 month ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź Manfi_1986
Aby skontaktować się z nami poprzez czat podążaj wedle instrukcji poniżej:
Jak skontaktować się z doradcą EA?
Z racji tego, że próbujesz odzyskać dostęp do konta otwórz link do strony pomocy w karcie incognito i rozpocznij czat jako gość.
- Manfi_19861 month agoSeasoned Newcomer
Kroki, które podałeś zrobiłem już z tego konta z którego pisze. Jest to sprawa nr #233788028. Czy rozumiem, że mam zrobić to jeszcze raz ale jako "Gość" ?