Forum Discussion

xXGringooXx's avatar
xXGringooXx
Newcomer
8 days ago

PERNAMENTY BAN EA SPORTS FC 2K26

Dobry wieczór , pisze w sprawie  #225671098 jestem waszym klientem od bardzo dawna , nigdy bym nie pomyślał o oszukiwaniu mimo to zostałem za to zbanowany , podczas wyjazdu na granice jako służba mundurowa korzystałem z laptopa gdzie był podłączony pad firmy sony ( ps 5 , kontroler pożyczony od kolegi  ) podczas grania zdarzyło mi się uruchomić jego konsole , mimo ze pad  był podłączony do laptopa , używałem nakładki steam , podczas szukania graczy , żeby sobie kupić , nigdy nie oszukiwałem mimo to zostałem ukarany niesłusznie , doładowałem dużo pieniędzy(prawie 700 zł ) i wróciłem do fify po prawie 10 latach i po dwóch dniach zostałem zbanowany o co chodzi ??? proszę powiedzieć , w czym tkwi problem i w jaki sposób niby oszukiwałem , bo tak skrzywdzony to nigdy nie zostałem ...
Podczas korzystania z produktu uruchamiając Draft online natknąłem się na gracza ,który nie zrobił dobrze pierwszego podania , a już mnie wyrzuciło i uznało jego wygraną xD
Pomijam fakt ze grę średnio co dwa mecze trzeba było odpalać na nowo bo się zwieszała , chyba ze rozdzielczość była ustawiona  graficznie była na 720p 
Jak osoba która nigdy nie oszukiwała dostała permanentnie bana na grę w której nie oszukiwała , a w dodatku zostawiła prawie 1000 zł .. 
Nigdy w mojej historii czy to w EA , EPIC , STEAM ,VALVE, ORIGIN jak kiedyś było,  nigdy nie oszukiwałem , ani nie zostałem nie słusznie oskarżony o oszustwo , nie wiem czy te forum cokolwiek ma coś związanego  z EA ale proszę przyjrzeć się sprawie bo będą to ostanie pieniądze jakie wydałem w tym studiu , strach cokolwiek kupować

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej xXGringooXx​ 

Rozumiem, że chciałbyś odwołać się od nałożonych na Twoje konto blokad poprzez forum. 

Nie mniej nie jest to właściwy kanał do rozpatrywania tego typu zgłoszeń. Pracownicy EA z poziomu forum nie mają żadnej możliwości odwoływania się od blokad na kontach graczy. 

Przykro mi z powodu przysporzonych frustracji nie mniej by odwołać się od blokad musisz podążać wedle artykułu dostępnego na naszej stronie pomocy. 

Uzyskaj informacje o ograniczeniach, blokadach i zawieszeniach konta EA 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,551 PostsLatest Activity: 17 minutes ago