3 years ago
Problem s EA
Dzień dobry. Mam taki problem: kiedy gram FIFA 23, mogę grać przez 10–15 minut. Następnie aplikacja EA odłącza się i pojawia ogłoszenie: FIFA 23 jest zamknięta, powodem jest zakończenia klienta usłu...
Dzięki za odpowiedź @sonokark i wykonanie dotychczasowych kroków.
Chciałbym zadać kilka dodatkowych pytań, abyśmy mogli lepiej przyjrzeć się problemowi:
Cześć Ea_Kuba. Origin odinstalowałem przy pomocy EA app i wszystko działało dobrze. Problem pojawił się nagle. Próbowałem już ponownie zainstalować Windows - nie pomogło. Niemam żadnych znaków specjalnych. Jestem z Czech (Praga) i używam tłumacza Google, przepraszam. Dziadek pochodził z Polski, a język polski jest mi bliski.
Hej @sonokark
Wybacz późną odpowiedź.
Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Jeśli tak - upewnij się, że w rejestrze komputera nie ma pozostałości po Origin - możesz w tym celu skorzystać np. Revo Uninstaller. Ponadto - Jeśli przy instalacji systemu wybrałeś opcję pozostawienia danych na komputerze grę trzeba będzie zainstalować ponownie z poziomu EA app.
Cześć EA_Kuba
Już się poddałem. Wszystko ponownie odinstalowałem. Wyczyściłem komputer. Usunąłem wszystkie foldery o nazwie EA i Origin. Wyczyściłem rejestry. Wyłączyłem i włączyłem komputer. Ponownie zainstalowałem aplikację AE app i FIFA 23 z poziomu EA app., ale to nie pomogło. Nie wiem co zrobić więcej.