Patka4422Seasoned Novice5 days agoProblem z EA app Po aktualizacji EA app aplikacja się nie uruchamia. Czy to wina systemu Windows 7?
EA_KubaCommunity Manager4 days agoHej Patka4422 Daj nam znać, czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od Revan2000s.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 7 minutes ago1,735 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 7 minutes ago1,735 Posts
Recent DiscussionsBłędne powiązanie konta steam z EA? Witam, wczoraj kupiłem ea sports fc 26 na steam (nadmienię że wcześniej miałem już powiązanego z kontem ea) dziś chciałem zagrać w tą gre a tu patrze "w celu zweryfikowania tożsamości prześlemy ci sp...brak dostępu do konta witam, chciałabym połączyć swoje nowe konto EA ze steam, niestety do starego konta o ID Orkiestra123. nie mam dostępu, prosiłabym o usunięcie starego konta jeżeli to możliwe i odłączenie go od mojego...Odzyskanie konta EA,po latach nieużywania Witam, Chciałbym spróbować odzyskać konto ea,którego nie używałem ok 8 lat,natomiast jedyne dane jakie pamiętam to adres e-mail,do którego nie mam już dostępu,nie pamiętam natomiast hasła i ea id. ...Problem z EA app Po aktualizacji EA app aplikacja się nie uruchamia. Czy to wina systemu Windows 7? No product CD Key Klucz Produktu w Steamie nie wygenerował się do gry "Spore" . Grałem przez 3 miesiące i omijałem logowanie. I zrozumiałem że tak nie powinno być Gra jest kupiona . Jest kilka wartościowych dla mni...