Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 7 hours ago1,839 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 7 hours ago1,839 Posts
Recent Discussionsproblem z instajacją ea app Problem z powiązeniem kont Dzień dobry, zakupiłem grę z EA pierwszy raz od około 2 lat, wtedy zakupiłem swoją grę na koncie steam monikka863, Podałem tam adres email mailto:[edit: email address removed] który nie jest już w uż...Debug Hello. Why am I getting kicked out of the game when I launch this match? Everything else works fine. video in the attachment. Rynek w companion Nie mogę używać rynku ponieważ mam zablokowany Płyta the sims 3 Mam oryginalną pudełkową wersję The Sims 3 na PC wraz z kodem seryjnym. Gra była przeze mnie używana na poprzednim komputerze. Obecnie kod jest oznaczony jako wykorzystany, ale The Sims 3 nie znajduj...