Forum Discussion

jaclip's avatar
jaclip
Newcomer
7 hours ago

Problem z kodem weryfikacyjnym

Wczoraj przypadkiem znalazłem zakupioną w sklepie parę lat temu grę (Jedi - upadły zakon) i próbowałem ją uruchomić.

Najpierw problem był z aplikacją Origin więc zainstalowałem EA app, zarejestrowałem się, w bibliotece wbiłem kod gry i wyskoczył mi komunikat, że kod został już wykorzystany. 

Przeglądnąłem inne komputery, które mam czy w którymś z nich nie jest ona zainstalowana ale nic nie znalazłem.

Czy macie pomysł co w takim przypadku robić? - gra zakupiona z pewnego źródła, nie grana z uwagi na w  ówczesnym czasie słabości sprzętowe. Teraz mam komputer, który to pociągnie no ale wyskoczył powyższy problem.

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 hours ago

Hej jaclip​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Klucz od gry jest o tyle jednorazowy, że można przypisać go do jednego konta EA. Taką gręmożesz później wielokrotnie instalować, logując się na konto do którego został przypisany kod. 

Jeśli masz 100% pewność, że klucz nie został przez Ciebie wykorzystany na Twoim koncie, to musisz skontaktować się ze sprzedawcą i reklamować produkt. Klucza od gry nie można zresetowaćtak by był on możliwy do ponownego zarejestrowania. 

Jeśli jednak masz wątpliwości co do użycia kodu sugerowałbym, spróbowaćzalogowaćsię do aplikacji EA wszystkimi możliwymi adresami email jakie masz. Możliwe, że pod którymś z nich znajdziesz grę. 

Możesz również skontaktować się z nami by zlokalizowaćgrę za pomocą klucza, nie mniej podczas rozmowy musisz udowodnić że jesteś właścicielem tego konta, byśmy mogli pomóc Ci się na nie zalogować. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,696 Posts