Problem z kontem
Witam,
Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale też nie wiem w którym to umieścić, potrzebuje pomocy z moim kontem, nie mogę połączyć się z serwerami ea przy próbie zagrania w bete battlefield 6. Nie jest to zwykły problem z paru powodów.
- Grę pobrałem wcześniej, bez problemu uruchomiłem i wszedłem do głównego menu mimo że serwery gry były jeszcze wyłączone i był licznik za ile czasu będą włączone.
- Dnia następnego jak już serwery ruszyły, gra się włączyła jak normalnie, czekam w kolejce i wyskakuje błąd nie można połączyć się z serwerami ea, dobra to myślę przeciążane serwery itp, po paru nieudanych próbach zacząłem szukać rozwiązań w internecie, warto wspomnieć że próbowałem grać przez steama, konta są połączone, więc spróbowałem przez sama aplikacje ea app, ten sam błąd, testowałem wszystkie rozwiązania jakie tylko znalazłem czy to czyszczenie pamięci, reinstalacja gry i aplikacji, różnych ustawień sieciowych, nic nie pomogło.
- Brat mi udostępnił swoje konto żeby sprawdzić czy zadziała, bo co się może stać, no i stało się, od razu mnie połączyło mogę grać bez problemu najmniejszego.
- Po jakimś czasie przegranym na koncie brata, spróbowałem znów na swoim zagrać ale bez skutku, zacząłem szukać rozwiązania czy może dane się jakieś nie zgadzają czy może odłączyć konto steam i na nowo połączyć, uzupełniłem dane, ale odłączyć konta steam już nie mogę, tak jak i konta google i twitcha, nic się nie dzieję po potwierdzeniu odłączenia kont.
Tak więc nie wiem co mam z tym zrobić, nie mam okienka do live chatu, nie mogę otworzyć nowej sprawy, nie mam takiej opcji nigdzie. Konto nigdy nie było zablokowane ani wygasłe, często korzystałem z abonamentu ea play i nigdy nie miałem problemów aż do teraz. Co mogę zrobić w takiej sytuacji?
Hej Glad3ee
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA. Chciałabym Ci jednak doradzić, aby opisać tą sytuację bezpośrednio na forum Bety.
Dodatkowo próbuj ponownie połączyć się z naszym doradcą poprzez czat, aby sprawdzić sytuację związaną z kontem. Sprawdź czy możesz założyć sprawę w nowym oknie inkognito oraz w miarę możliwości bez logowania się danymi konta EA.