Forum Discussion

qaim44hrsn1e's avatar
qaim44hrsn1e
Newcomer
21 days ago

Problem z logowaniem

Więc kiedyś założyłem konto na który kupiłem dvd do gry plants vs zombies GW2 ale teraz nie mam dostępu do tego konto bo sprawdzałem wszystkie e-maile i nie ma żadnego konta nie wiem czy było usunięte tylko mam kod do gry i DVD czy da się jakoś odzyskać te konto nawet. Nie wiem jaki e-mail jest przypisany do konta gadałem z supportem ale to nie pomogło

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

Hej qaim44hrsn1e​ 

Konto można zlokalizować poprzez klucz gry, który jest do niego przypisany. Nie mniej by odzyskać dostęp do konta, niezbędne jest przejście procesu weryfikacji, gdzie potrzebny będzie dostęp do skrzynki pocztowej połączonej z kontem do którego przypisana jest gra. 

Czy istnieje możliwość, że podczas instalacji został wpisany adres email np. kogoś z rodziny?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

qaim44hrsn1e​ Jeśli pamiętasz swój pseudonim w grze (EA ID), spróbuj zalogować się do aplikacji EA app właśnie z użyciem EA ID.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 16 hours ago
1,625 Posts