Forum Discussion

22als2fxmuhw's avatar
3 years ago
Solved

Problem z logowaniem

Witam,

utworzyłam nowe konto poneiważ na swoje stare nie mogę się zalogować. 

Jeszcze w niedzielę normalnie, mogłam korzystac z konta, jednak jak wcozraj chciałam to zrobić okazało się, że dość że nie mogę tego zrobić przy pomocy wcześniejszego maila to jeszcze hasło nie działa. Po skorzystaniu z pomocy EA, doradca zmienił starą skrzynkę odbiorczą na nową, na moją prośbę i wszystko powinno z założenia działać. 

Jednak po restarcie hasła, zgodnie z zaleceniami nadal nie mogę zalogować się na swoje konto. 

Po ponwonym restarcie hasła nadal sytuacja jest taka sama, wyświetla się komunikat "Twoje dane logowania są nieprawidłowe lub wygasły. Spróbuj ponownie lub zresetuj hasło".

Byłabym wdzięczna za wszelką pomoc, ponieważ nie mam dostępu do swojej kolekcji i boje się, że utrace całkowicie dostęp do konta.

• Hej @22als2fxmuhw 

Co prawda poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc Ci w problemach związanych z kontem EA, ale zanim skontaktujesz się ponownie z doradcą EA, sprawdź opcję resetu hasła i logowania z urzyciem EA ID:

• W oknnie logowania EA app zaznacz opcję "Zaloguj się za pomocą EA ID

• Nastęnie wpisz hasło; jeśli to nie pomoże zresetuj hasło również z użyciem Twojego EA ID
    • W przypadku dalszych problemów spróbuj także zmienić hasło z poziomu telefonu (przy wyłączonym Wi_Fi); Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło

Pozdrawiam i trzymam kciuki,

_Kalina

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @22als2fxmuhw 

Co prawda poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc Ci w problemach związanych z kontem EA, ale zanim skontaktujesz się ponownie z doradcą EA, sprawdź opcję resetu hasła i logowania z urzyciem EA ID:

• W oknnie logowania EA app zaznacz opcję "Zaloguj się za pomocą EA ID

• Nastęnie wpisz hasło; jeśli to nie pomoże zresetuj hasło również z użyciem Twojego EA ID
    • W przypadku dalszych problemów spróbuj także zmienić hasło z poziomu telefonu (przy wyłączonym Wi_Fi); Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło

Pozdrawiam i trzymam kciuki,

_Kalina

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,206 PostsLatest Activity: 42 minutes ago