Forum Discussion

foortis's avatar
2 years ago

Problem z połączenie konta steam z kontem ea

Cześć,

zakupiłem wczoraj na steam grę wydawaną przez ea i mam problem z połączeniem konta steam z kontem ea. Po instalacji, uruchomieniu i próbie zalogowania się do ea app otrzymałem komunikat, że nie mogę podłączyć moje konta Steam do mojego konta ea, gdyż już inne konto zostało podłączone. Zaskoczony takim obrotem spraw, zalogowałem się do mojego konta ea i w profilu w zakładce połączenia rzeczywiście było podłączone jakieś inne konto steam, którego nie znam. Usunąłem to połączenie i spróbowałem ponownie uruchomić grę i połączyć konta. Niestety komunikat o przypisanym innym koncie dalej się pojawia. Po odczekaniu jednego dnia (takie sugestie znalazłem na forum) dalej komunikat jest taki sam - przesyłam w załączniku.

Proszę o pomoc w połączeniu moich kont.

P.S. Oba konta, steam i ea mają proste loginy składające się z jednego słowa bez znaków specjalnych i polskich liter typu ó itd. Długość nie przekracza 10 znaków.

3 Replies

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago
1,657 Posts