Forum Discussion

Jareczek89's avatar
3 years ago
Solved

Problem z uruchamianiem gier po zainstalowaniu ea app

Problem z uruchamianiem gry po przymusowym przeinstalowaniu Origin na Ea app. Dragon Age Inkwizycja wywala z gry zaraz po jej uruchomieniu. innych gier nie sprawdzałem. posiadam Windows 11... co mam w tej sytuacji robić? nie sprawdzałem reszty gier co do stabilności. Zaznaczam że grę przeinstalowałem i naprawiałem efekt żaden

• Dodanie do wyjątków w antywirusie pomogło Dziekuje.

6 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hey @Jareczek89 

Dzieki za twój post. Sprawdź czy naprawa gry z poziomu EA app pomoże w tej sytuacji. 

• Kliknij ikonę gry w aplikacji EA i wybierz menu z trzema kropkami, w którym znajdziesz opcję „Napraw”. 

Uruchom grę oraz aplikację EA jako administrator.

Wyczyść pamięć aplikacji EA.

Zainstaluj grę w domyślnej lokalizacji na dusku systemowym. 

Daj nam znać jeśli będziesz potrzebował więcej pomocy. 

• Niestety wasze rady nie pomogły w rozwiązaniu problemu. Wyrzuca mnie z gry od razu po jej odpaleniu

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Wielu graczom pomogło także założenie nowego konta  Administratora Windows. 

Po stworzeniu takiego konta wyloguj się z konta głównego i zaloguj na nowy profil, aby uruchomić grę.

Upewnij się także, że gra oraz aplikacja EA zostały dodane do wyjątków twojego antywirusa, oraz zapory Windows. 

• Dodanie do wyjątków w antywirusie pomogło Dziekuje.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,393 PostsLatest Activity: 2 hours ago